Visualiseren met Serious Play

 

LEGO wordt al jaren gebruikt als faciliterende methodiek om creatief denken en communicatie te verbeteren. Onder de noemer LEGO Serious Play wordt er veel gewerkt aan competenties binnen het bedrijfsleven en in teamverband. Serious Play is ontwikkeld door LEGO zelf toen het bedrijf in de jaren ’90 in een dip zat, om te kijken naar hun eigen bedrijfsstructuur en visie. Later is Serious Play beschikbaar gesteld als open-source model en wordt nu gedragen door een grote community die het heeft geadopteerd en verder uitgewerkt.

Prijs afhankelijk van locatie, doel van de Serious Play, tijdsduur en aantal personen.
LEGO Serious Play wordt begeleid door getrainde coaches.
Kan zowel in The Brickroom als op locatie begeleid worden.

Bij Serious Play gebruik je de bricks om vorm te geven aan je gedachten. Dit klinkt wellicht zweverig maar het is eigenlijk heel concreet. Sommige dingen laten zich moeilijk verwoorden of zijn lastig uit te leggen. Bouw wat je bedoelt en het is voor iedereen duidelijk. Bovendien kunnen anderen zo voortborduren op je bouwsel en zie je dus letterlijk je vooruitgang.

De combinatie van het werken met LEGO zorgt voor een constructieve doch luchtig ogende uitdaging, en dát is precies de charme van LEGO.

Combo Aanbieding!

Combineer The Brickroom met onze andere activiteiten, ook mogelijk als roulatie programma bij grote groepen. De activiteiten bevinden zich allemaal op dezelfde locatie.

Los het mysterie van 1 van de 6 rooms op en escape bij Room Escape Maastricht

Duik in de wereld van Virtual Reality bij VR Maastricht

Waar is Wally real life, Archery Tag & vele andere groepsspellen bij Groetjes Uit