Een feestje bouwen doe je in The Brickroom!

 

Bouw samen met je vriendjes en vriendinnetjes aan coole opdrachten en haal inspiratie uit alle grote bouwwerken die in The Brickroom staan.

Duur 90 minuten
€100 + €5 per kind
Incl. limonade en iets lekkers
Incl. cadeautje voor elk kind + extra cadeautje voor de jarige

Samen met de Brickmaster ga je aan de slag. Je krijgt opdrachten die iedereen op zijn eigen manier kan uitvoeren, en opdrachten die je samen als team mag voltooien. Je hebt de beschikking over álle steentjes in The Brickroom. Bouw naar hartelust, onze Brickmaster zorgt voor leuke begeleiding.

Als je reserveert heb je The Brickroom altijd helemaal voor jezelf.
Er worden geen kinderfeestjes gecombineerd gedurende hetzelfde tijdslot.
Minimumleeftijd is 5 jaar. We kijken naar het niveau van de kinderen en kiezen daar de challenges op uit.
Maximaal 20 kinderen per feestje.
Als ouders bent u welkom er (kosteloos) bij te blijven.
Kijk bij impressie voor sfeerbeelden.

 


Vragen of reserveren?


Elke opdracht wordt geïntroduceerd via een stop motion die speelt op het scherm. Op het scherm zie je ook hoeveel tijd je nog hebt voor de opdracht. De Brickmaster is erbij en selecteert de opdrachten die het best passen bij jullie groep. Hij kan tips geven, meehelpen, en kent de Brickroom met al zijn steentjes als zijn broekzak. Maak bijvoorbeeld een minifig (poppetje) van jezelf, en gebruik deze in latere opdrachten. Bouw een brug waar je zelf de grote Liebherr kraan overheen moet laten rijden, kijk wie het snelst een kleine moc (my own creation – LEGO taal voor een eigen creatie) kan nabouwen, en zorg dat je eigen minifig heelhuids onze eigen kabelbaan af komt.

En natuurlijk kan je eigen race auto niet ontbreken op onze racebaan! De anderhalf uur vliegen in ieder geval voorbij. Mocht je daarna de smaak te pakken hebben dan hebben we verhuur boxen klaar staan met mooie LEGO sets om thuis lekker verder te bouwen. Kijk bij impressie voor sfeerbeelden.